Szerzői jogi nyilatkozat

Jelen weboldal böngészésével a felhasználó elfogadja, hogy a weblap üzemeltetőjének, az aPhonix Kft-nek, vagy a vele szerződésben álló alkotók, szerzők szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, és kizárólag személyes információ szerzésére használja fel. 

A weblap üzemeltetője mint a tartalmak jogtulajdonosa vagy a tartalmakat biztosító szerzők képviselője nem járul hozzá e közzétett tartalmak engedély nélküli másolásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához, közléséhez, terjesztéséhez. 

A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető vállalkozás székhelye szerint hasárkörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

ALAPFOGALMAK

  • Weboldal: jelen Nyilatkozat a vallalkozasrafel.hu weboldalra vonatkozik.
  • Tartalom, tartalmak: a Weboldalon található szöveges és nem szöveges tartalmak, beleértve a weboldal szövegét és az ingyenes vagy fizetős letölthető tartalmakat, dokumentumokat.
  • Jogtulajdonos, jogtulajdonosok: a Weboldalon található tartalom szerzői jogtulajdonosa a tartalmaknál feltüntetett szerző(k).
  • Üzemeltető: a Weboldalt az aPhonix Kft. üzemelteti.

A weboldalon található Tartalmak a Jogtulajdonosok szellemi terméke, melyet szerzői jog illet meg. Ennek értelmében a Tartalom szerzői, vagyoni és felhasználói jogai kizárólag az adott Jogtulajdonos tulajdonai, azokról kizárólag a Jogtulajdonos rendelkezhet.

A SZERZŐI JOG MEGSÉRTÉSE

Jelen Weboldalon minden Tartalom Szerzői joggal védett! A felhasználó az oldal használatával elfogadja jelen nyilatkozatot.

Tilos az oldalon található szöveges tartalom másolása, nagy terjedelmű közlése, idézése bármilyen formában, legyen az offline (pl. nyomtatott sajtó, szórólap, könyv vagy bármely nyomtatott médium, kiadvány) vagy online (weboldal, blog, webáruház, vagy bármilyen interneten elérhető, letölthető) megjelenés.

Kizárólag a szöveges tartalom részleges idézése maximum 1000 karakter terjedelemben (szóközökkel) megengedett, ennek feltétele:

  • az idézett szövegnél feltüntetésre kerül a jogtulajdonos (© Vállalkozásra fel) valamint a weboldal (www.vallalkozasrafel.hu)

Amennyiben a Weboldal tartalmát harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 30 000.- Ft összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. 

Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel 1000 karakternél, vagy letölthető tartalom esetében 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket, tartalmunkat. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Az engedély nélküli másolás bizonyítására az átvételről közjegyzői tartalomtanúsítás készül, mely közokiratnak minősül, így a bíróságon bizonyító erejű. A közjegyzői tartalomtanúsítás költségét a kötbérrel együtt áthárítjuk a jogtalan felhasználóra.

©2022. Vállalkozásra fel | Minden jog fenntartva! | www.vallalkozasrafel.hu